Close
Masters in Cereal Technology

Productieplanner (Rotterdam)

Wat houdt de functie van productieplanner in?

Als productieplanner bij Codrico ben je samen met je collega planner verantwoordelijk voor het maken van de complexe planningen binnen het bedrijf. Samen met de afdeling werk je aan de logistieke processen van de organisatie (transport, opslag, productieplanning en uitgifte van goederen), zodat alle orders tijdig en volgens afspraak en specificatie bij de juiste klanten terecht komen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: 

• Je bent verantwoordelijk voor (een deel van) de planning.
• Je communiceert hierover met sales, productie, expeditie en inkoop.
• Je bent verantwoordelijk voor alle informatie aangaande de logistieke processen.

Wat vragen we van een productieplanner? 

Je bent iemand die goed het overzicht kan bewaren, samenwerkingsgericht is en uiteraard inzicht heeft in het totale productieproces.
Het is een echte spin-in-het-web-functie en daarom vinden we het belangrijk dat je goed met klanten kan communiceren, zowel intern als extern.

Verder beschik je over: 

• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in een logistieke richting.
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Je beheerst Microsoft Office Suite en ervaring met ERP systemen is een grote pré (Codrico werkt met Microsoft Dynamics AX).
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
• Je bent accuraat, stressbestendig en kwaliteitsbewust

Wat bieden we je? 

Een bedrijf waar verschillende werelden samenkomen. Maïs, granen en peulvruchten vanuit de hele wereld worden bij onze fabriek aangeleverd en verwerkt tot ingrediënten voor voedingsproducten van vooraanstaande mondiaal opererende fabrikanten. Met 65 medewerkers vormen wij een hecht team met een echte Rotterdamse mentaliteit.

Codrico besteedt veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zorgen we voor opleidingen en trainingen om groei van individu en bedrijf te realiseren. We bieden een marktconform salaris en goede aanvullende regelingen. Codrico is gevestigd in het hart van Rotterdam met een fantastisch uitzicht op de Rijnhaven.

Waar ga je werken? 

Het team Logistiek en planning bestaat uit 5 medewerkers. Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn een zeer servicegerichte afdeling waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan.


Meer informatie of direct solliciteren? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Bezemer, (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.

 

Contactperson/source: Annette BezemerPublication date: 19 February 2018
Solliciteer direct
Solliciteer direct