Close
Masters in Cereal Technology

ELEKTRO MONTEUR TD

(40 uur, Rotterdam)

Codrico Rotterdam BV is een wereldwijde leverancier en innovatiepartner op het gebied van geëxtrudeerde graanproducten voor de voedsel- en diervoedingsindustrie. We zijn flexibel, marktgeoriënteerd en continue op zoek naar bestendige groei. Wij bedienen klanten over meer dan 50 landen op 5 continenten, actief in segmenten zoals snacks, vleesvervangers en ontbijtgranen.

De cultuur van Codrico is informeel waar collectief gewerkt wordt om het optimale resultaat te behalen voor onze klanten. Onze werknemers delen de gemeenschappelijke waarden zoals gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid.

Positie

Als Elektromonteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor een juiste werking van de productiemachines, verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen. De Elektromonteur voert de werkzaamheden uit in een dagdienst. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn een zeer servicegerichte afdeling waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Functie-inhoud

 • Je bent hierbij verantwoordelijk voor het elektrotechnische gedeelte (motoren, relais, schakelaars). De nadruk ligt bij deze functie op elektrotechniek met daarbij begrip van o.a. persluchtaandrijvingen, machines, besturingen, sensoren en actuatoren.
 • Je krijgt te maken met verschillende machines en installaties, zoals: extruders, verpakkingsmachines, compressoren, besturingen, sorteermachines, zeefinstallaties, etc.
 • Je onderzoekt storingen, stelt diagnose en verhelpt deze, waarna je de machine test op een juiste werking.
 • Je communiceert ter preventie op een juiste wijze de oorzaak van de storing naar de operators en hoofd technische dienst.
 • Je helpt indien nodig mee in de productie om samen tot een goed resultaat te komen.
 • Je denkt mee in het proces en initieert verbeteringen ten behoeve van de productie.
 • Je rapporteert aan het hoofd technische dienst.

Profiel

Je bent stressbestendig, communicatief zeer vaardig en van nature iemand die positief en pragmatisch is. In de waan van de dag en dynamiek van de organisatie ben je goed in staat om prioriteiten te stellen. Je stemt de communicatie, gebruiksprotocollen en timing af op de structuur en cultuur. Je kunt enthousiasmeren én overtuigen. En je hebt oog voor zowel stakeholders als gebruikers.


Verder vragen wij:

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 bij voorkeur richting elektrotechniek.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring aantoonbaar binnen het vakgebied.
 • Je bent oplossingsgericht, en durft dingen aan te pakken.
 • Je hebt basis kennis van Excel en Word.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
 • Ervaring in een productiebedrijf is een pre.

Wat bieden wij?

Voor deze fulltime functie bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Jouw kennis en ervaring worden beloond met marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Ook heeft de organisatie een collectieve zorgverzekering en krijg jij je reiskosten vergoed. Codrico ligt in hartje Rotterdam en is goed bereikbaar met zowel de auto, als het openbaar vervoer. Er is een metrohalte op loopafstand. 

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Casteleijn (Hiring Manager) of Sebita Badwal (HR), (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.Publication date: 27 July 2020
Solliciteer direct
Solliciteer direct