Close
Masters in Cereal Technology

HOOFD TECHNISCHE DIENST

Codrico Rotterdam B.V. is een internationaal productiebedrijf, gevestigd in Rotterdam, dat wereldwijd actief is in de Food en Specialty Feed sector. Grondstoffen zoals granen en peulvruchten worden hier verwerkt tot hoogwaardige, unieke en duurzame ingrediënten. De klanten zijn over 5 continenten en meer dan 50 landen verspreid.

Bij Codrico kun je met al jouw ambities en competenties invulling geven aan jouw loopbaan. Er is alle ruimte voor goede initiatieven en de uitvoering ervan. Bij Codrico werken betekent dat je zelfstandig en op basis van eigen inzichten je werk vorm geeft. Dat geeft het werk afwisseling en zorgt ook vaak voor leerervaringen buiten de directe functies.

Als team werken wij intern informeel samen aan het beste resultaat voor de klant. De diverse medewerkers hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Een evenwichtige mix van commitment, drive, ownership en teamgericht.

Wat ga je doen als Hoofd Technische Dienst?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van planningen ten behoeve van technisch onderhoud aan gebouwen, machines en installaties en zorgt ervoor dat het werk tijdig uitgevoerd wordt;
 • Je wordt verantwoordelijk voor budgettering, investeringsplannen, en prioriteiten stellen hiervoor;
 • Je zorgt dat jouw afdeling deze planningen gestructureerd volgt en zorgt dat de productie afdeling hier zo min mogelijk last van heeft;
 • Je zorgt ervoor dat alles gedaan wordt volgens de gestelde richtlijnen en kwaliteitseisen en dat alle medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt;
 • Je stelt SLA's af met leveranciers en beheert deze;
 • Je bent samen met de plantmanager verantwoordelijk voor het beheren en uitvoeren van het korte en langdurige onderhoud;
 • Je bent verantwoordelijk voor externe partijen ten behoeve van het uitvoeren van onderhoud aan de betreffende machines en zorgt voor sterke contacten en relaties met deze partijen;
 • Je houdt controle op het storingenoverzicht en anticipeert hierop wanneer dit meer onderhoud vereist of mogelijke andere maatregelen.


Wat vragen wij van je als Hoofd Technische Dienst?

Je bent communicatief zeer vaardig en van nature iemand die positief, ondernemend en handson is ingesteld. Jouw taak als “change manager” is de interne bedrijfsprocessen te overzien en aansturen in een multi channel aanpak. Je stemt de communicatie, gebruiksprotocollen en timing af op de structuur en cultuur. Je kunt enthousiasmeren én overtuigen. En je hebt oog voor zowel stakeholders als gebruikers.

Verder vragen wij:

 • Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring binnen techniek in een productieomgeving.
 • Een afgeronde technische HBO opleiding.
 • Relevante kennis en ervaring met toepassing van maintenance management technieken.
 • Positieve en kritische professional die denkt in structurele verbeteringen en adequate oplossingen en veranderingen kan bewerkstelligen.
 • Een persoon die daarnaast ook operationeel deelneemt aan de dagelijkse activiteiten.
 • Pragmatisch ingestelde people-manager die kennisoverdracht stimuleert door afdelingen met elkaar te verbinden in een handelgedreven organisatie.
 • Communicatief sterk en doortastend op verschillende niveaus, zowel intern als extern, in het Nederlands en Engels.
 • Persoonskenmerken: ondernemend, hands-on, conceptueel, team-player, analytisch, klantgericht, organisatie-sensitiviteit, probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij?

Voor deze fulltime functie bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Jouw kennis en ervaring worden beloond met een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast heeft de organisatie een collectieve zorgverzekering en krijg jij je reiskosten vergoed. Het bedrijf is goed bereikbaar in hartje Rotterdam met fiets, openbaar vervoer en auto. Er is een metrohalte op loopafstand.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebita Badwal (HR) of Gerard Casteleijn, (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactperson/source: Sebita BadwalPublication date: 16 December 2019
Solliciteer direct
Solliciteer direct