Close
Masters in Cereal Technology

MASTER PLANNER

Codrico Rotterdam B.V. is een internationaal productiebedrijf, gevestigd in Rotterdam, dat wereldwijd actief is in de Food en Specialty Feed sector. Grondstoffen zoals granen en peulvruchten worden hier verwerkt tot hoogwaardige, unieke en duurzame ingrediënten. .

Bij Codrico kun je met al jouw ambities en competenties invulling geven aan jouw loopbaan. Er is alle ruimte voor goede initiatieven en de uitvoering ervan. Bij Codrico werken betekent dat je zelfstandig en op basis van eigen inzichten je werk vorm geeft. Dat geeft het werk afwisseling en zorgt ook vaak voor leerervaringen buiten de directe functies.

Als team werken wij intern informeel samen aan het beste resultaat voor de klant. De diverse medewerkers hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Een evenwichtige mix van commitment, drive, ownership en teamgericht.

Functieprofiel

Als Master Planner ben je actief op zowel tactisch als operationeel niveau. De Master Planner is coördinerend in de product flows in de keten, van binnenkomst van de ruwe grondstoffen tot eind product. Daarbij rekening houden met en sturen op capaciteit, behoefte, creëren van inzichten, efficiëntie verbeteringen en voorraadbeheer die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen. In deze rol bewaak je de belangrijkste geïntegreerde prestatie-indicatoren voor bedrijfsplanning, de gegevens over de kosten voor het leveren van prestaties en ben je onderdeel van cross-functionele werkteams die bijdragen aan het voldoen aan de hoge normen voor klantenservice.

Wij zoeken iemand die:

 • Die een behoefteplan creëert en een (mid-)lange termijn inzichten verschaft.
 • Deelneemt aan het vaststellen van de doelstellingen voor de voorraadplanning.
 • In staat is tot het ontwikkelen van gap analyses tijdens voorraadtekorten en met een mitigation voorstel komt
 • Onafhankelijk genereren en implementeren van planning tools bv voor voorraadvalidatie.
 • Werkt onder minimale supervisie en behandelt zelfstandig complexe zaken.

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • De juiste kwaliteiten, gekoppeld aan houding, mentaliteit en inzet zijn belangrijker dan ervaring.
 • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring aantoonbaar binnen het vakgebied planning.
 • Goede administratieve en software vaardigheden, waaronder goede beheersing van Excel.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Goede organisatorische en analytische vaardigheden en cijfermatig inzicht.

Wat bieden wij?

Codrico besteedt veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zorgen we voor opleidingen en trainingen om groei van individu en bedrijf te realiseren. We bieden een marktconform salaris en goede aanvullende regelingen. Codrico is gevestigd in het hart van Rotterdam met een fantastisch uitzicht op de Rijnhaven.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebita Badwal (HR) of Bart van Pel (Hiring Manager), (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.
 

Publication date: 18 May 2022
Solliciteer direct
Solliciteer direct