Close
Masters in Cereal Technology

MEDEWERKER LABORATORIUM

Codrico Rotterdam B.V., een bedrijf waar verschillende werelden samenkomen. Maïs, granen en peulvruchten vanuit de hele wereld worden bij onze fabriek aangeleverd en verwerkt tot ingrediënten voor voedingsproducten van vooraanstaande mondiaal opererende fabrikanten. Met 65 medewerkers vormen wij een hecht team met een echte Rotterdamse mentaliteit.

Functieprofiel 

De medewerker laboratorium test grondstoffen en/of processen binnen vastgestelde richtlijnen en procedures. Verwerkt onderzoeksresultaten en registreert controle- en/of testgegevens en archivering van productielijsten. Neemt (steriele) monsters ten behoeve van externe analyses.

Taken

  • Voert testen, metingen en proeven uit binnen richtlijnen en procedures of begeleidt ze en registreert de (onderzoeks)gegevens.
  • Signaleert afwijkingen van de norm en voorziet de productieafdeling van de meetwaarden.
  • Verzamelt back-up monsters van in- & uitgaande goederen ten behoeve van monstermagazijn, inclusief registraties.
  • Interpreteert de resultaten en rapporteert op gestandaardiseerde wijze.
  • Communiceert over eerste en tweede kwaliteitscontrole met de productie.

Functie-eisen: 

  • Laboratorium opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Ervaring in en affiniteit met laboratorium activiteiten binnen de graan verwerkende industrie.
  • Productkennis van producten die Codrico Rotterdam in haar assortiment voert.

Wat bieden wij? 

Codrico besteedt veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zorgen we voor opleidingen en trainingen om groei van individu en bedrijf te realiseren. We bieden een marktconform salaris en goede aanvullende regelingen. Codrico is gevestigd in het hart van Rotterdam met een fantastisch uitzicht op de Rijnhaven.

Meer informatie of direct solliciteren? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Bezemer, (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.
Contactperson/source: Annette BezemerPublication date: 19 June 2018
Solliciteer direct
Solliciteer direct