Close
Masters in Cereal Technology

MEDEWERKER R&D

Codrico Rotterdam B.V., een bedrijf waar verschillende werelden samenkomen. Maïs, granen en peulvruchten vanuit de hele wereld worden bij onze fabriek aangeleverd en verwerkt tot ingrediënten voor voedingsproducten van vooraanstaande mondiaal opererende fabrikanten. Met 65 medewerkers vormen wij een hecht team met een echte Rotterdamse mentaliteit.

De afdeling R&D van Codrico Rotterdam is een zeer belangrijke spil binnen het bedrijf. Binnen R&D worden diverse onderzoeks- en ontwikkelprojecten uitgevoerd. Innovatie en kwaliteitscontroles zijn belangrijke sleutelbegrippen. Vaak wordt samen met belangrijke klanten gezocht naar nieuwe toepassingen of receptvarianten. Verder wordt vanuit R&D technische verkoopondersteuning geleverd.

Functieprofiel 

Als medewerker afdeling R&D verricht je allerlei werkzaamheden ten behoeve van de afdeling. Je bent een regelaar die organiseert, registreert, schrijft en archiveert. Daarnaast assisteer je bij ontwikkelingsprojecten, van startup tot implementatie en evaluatie.

Wie zoeken wij?

  • Je ondersteunt de afdeling in de breedste zin van het woord. 
  • Je bent een regelaar en een organisator, die vanuit een gedegen achtergrond goed meedenkt en proactief handelt in onder meer proces- en productontwikkeling, milieuonderzoek en fabrieksaanpassingen.
  • Je assisteert bij het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen, en het optimaliseren van bestaande applicaties.
  • In samenwerking met je directe collega’s volg je vragen vanuit commercie en de klant op het gebied van applicatie ontwikkeling.

Functie-eisen: 

  • Je hebt een HBO of WO opleiding genoten, bij voorkeur in de levensmiddelentechnologie of –chemie.
  • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar aantoonbare ervaring met research en development activiteiten binnen de voedingsmiddelenindustrie.
  • Goede administratieve en software vaardigheden, waaronder goede beheersing van Excel.
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je beschikt over organisatorische en analytische vaardigheden, cijfermatig inzicht en hebt een grote interesse in het productieproces.
 

Wat bieden wij? 

Codrico besteedt veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Zo zorgen we voor opleidingen en trainingen om groei van individu en bedrijf te realiseren. We bieden een marktconform salaris en goede aanvullende regelingen. Codrico is gevestigd in het hart van Rotterdam met een fantastisch uitzicht op de Rijnhaven.

Meer informatie of direct solliciteren? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Bezemer, (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.
Contactperson/source: Annette BezemerPublication date: 11 July 2018
Solliciteer direct
Solliciteer direct