Close
Masters in Cereal Technology

SHIFTLEADER

Codrico Rotterdam B.V. is een internationaal productiebedrijf, gevestigd in Rotterdam, dat wereldwijd actief is in de Food en Specialty Feed sector. Grondstoffen zoals granen en peulvruchten worden hier verwerkt tot hoogwaardige, unieke en duurzame ingrediënten. De klanten zijn over 5 continenten en meer dan 50 landen verspreid.

Bij Codrico kun je met al jouw ambities en competenties invulling geven aan jouw loopbaan. Er is alle ruimte voor goede initiatieven en de uitvoering ervan. Bij Codrico werken betekent dat je zelfstandig en op basis van eigen inzichten je werk vorm geeft. Dat geeft het werk afwisseling en zorgt ook vaak voor leerervaringen buiten de directe functies.

Als team werken wij intern informeel samen aan het beste resultaat voor de klant. De diverse medewerkers hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Een evenwichtige mix van commitment, drive, ownership en teamgericht.

Wat ga je doen als Shiftleader?

Als Shiftleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een ploeg. De planning van de productie en onderhoud en de kosten, voortgang en kwaliteit moeten worden bewaakt en dat is jouw verantwoordelijkheid. Je bent dus actief in een mega afwisselende rol en je hebt hierin veel zelfstandigheid. Ook het optimaliseren en verbeteren van het productieproces is een uitdaging die jij aangaat in deze functie. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Aansturen van een shift bestaande uit 3 operators.
 • Het overzichtelijk houden van de personeelsbezetting en het indelen van vakantieroosters.
 • Je begeleidt de operators in hun dagelijkse werkzaamheden, coacht hen en waarborgt voor je gehele ploeg ook de veiligheid.
 • Motiveren, coachen en trainen van de medewerkers en verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wat vragen wij van jou als Shiftleader?

Je bent communicatief zeer vaardig en van nature iemand die positief en ondernemend is ingesteld. Jouw taak is de interne bedrijfsprocessen te overzien en aan te sturen in een multi channel aanpak. Je stemt de communicatie, gebruiksprotocollen en timing af op de structuur en cultuur. Je kunt enthousiasmeren én overtuigen. En je hebt oog voor zowel stakeholders als gebruikers.

Verder vragen wij?

 • Een afgeronde VAPRO-B opleiding of vergelijkbaar, een afgeronde VAPRO C opleiding is een pre;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen een productieomgeving in de Food;;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met procesbeheersing en techniek.
 • Je bent bereid te werken in een 5-ploegendienst, bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent een positieve en kritische professional die denkt in structurele verbeteringen en adequate oplossingen en veranderingen kan bewerkstelligen.
 • Een persoon die daarnaast ook operationeel deelneemt aan de dagelijkse activiteiten.
 • Pragmatisch ingestelde people-manager die kennisoverdracht stimuleert door afdelingen met elkaar te verbinden in een handelgedreven organisatie.
 • Communicatief sterk en doortastend op verschillende niveaus, zowel intern als extern, in het Nederlands en Engels.
 • Persoonskenmerken: ondernemend, hands-on, integer, team-player, analytisch, klantgericht, organisatie-sensitiviteit, probleemoplossend vermogen

Wat bieden wij?

Voor deze fulltime functie bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Jouw kennis en ervaring worden beloond met een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast heeft de organisatie een collectieve zorgverzekering en krijg jij je reiskosten vergoed. Het bedrijf is goed bereikbaar in hartje Rotterdam met fiets, openbaar vervoer en auto. Er is een metrohalte op loopafstand.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebita Badwal (HR) Gerard Casteleijn (Operations Manager), (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.

Contactperson/source: Sebita BadwalPublication date: 29 January 2020
Solliciteer direct
Solliciteer direct