Close
Masters in Cereal Technology

TEAMLEIDER AFTER SALES

(32-40 uur, standplaats Rotterdam)

Je komt te werken bij een internationaal productiebedrijf dat wereldwijd actief is in de Food en Specialty Feed sector. Grondstoffen zoals granen en peulvruchten worden in de fabriek verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten voor de voedselverwerkende industrie.

De Rotterdamse vestiging, waar jij komt te werken, bestaat uit ongeveer 70 collega’s verdeeld over het kantoor, expeditie, laboratorium en productie. Je zult direct samenwerken met 7 collega’s van de afdelingen Verkoop, productieplanning en logistiek, waaronder de manager, transport- en productieplanners. Binnen de afdeling heerst een open cultuur met een echte Rotterdamse mentaliteit.

Functieomschrijving 

Alles wat het bedrijf maakt, doet men voor de klant. Klantgericht- en gedrevenheid staan hoog in het vaandel. Op de after sales afdeling ben jij het verlengstuk van de dienstverlening naar klanten en zo het visitekaartje van de organisatie. Als belangrijke schakel tussen veel verschillende betrokken partijen verzorg jij een optimale dienstverlening, dit staat tevens hoog in het vaandel voor jou. Hoe jouw takenpakket eruitziet:
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van het binnenkomende en uitgaande transport naar internationale klanten middels wegtransport en zeevracht;
 • Op de afdeling ga jij sturing geven aan een team van 2 personen en ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s. Ook wanneer het gaat om het informeren over de logistieke status van uitgaande goederen;
 • Je onderhoudt nauw contact met industriële klanten, rederijen en vervoerders;
 • Onderhandelen over tarieven en vervoerskosten overzien en analyseren is ook deel van jouw takenpakket;
 • Je bent verantwoordelijk voor de Douaneactiviteiten, verzorgt de voortvloeiende documentatiestroom en gaat douanedocumenten zelf opstellen;
 • Je fungeert als spil tussen de afdelingen verkoop en after sales en hebt in die hoedanigheid ook veelvuldig klantcontact.

Wie zoekt Codrico?

 • Je bent in het bezit van een mbo+ diploma in de richting van logistiek en/of commercie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • Je hebt bij voorkeur een (ass.)declaranten opleiding afgerond, of bent bereid deze te gaan volgen.
 • Omdat je in contact staat met internationale klanten, is jouw Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Een derde taal is een pre;
 • Excel kent geen geheimen voor jou;
 • Zelf op zoek gaan naar werk is voor jou van zelfsprekend;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en staat stevig in je schoenen;
 • Naast dat je als meewerkend voorman/vrouw fungeert, heb je ook een coachende stijl van leidinggeven en durft beslissingen te nemen.
 

Wat bieden wij?

Voor deze fulltime functie bieden wij natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Jouw kennis en ervaring worden rijkelijk beloond met een salarisindicatie tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast heeft de organisatie een collectieve zorgverzekering en krijg jij je reiskosten volledig vergoed. Het bedrijf is goed bereikbaar met zowel de auto, als het openbaar vervoer. Er is een metrohalte op loopafstand.


Meer informatie of direct solliciteren? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bart Bischoff, (010) 290 66 66. Wil je direct solliciteren op deze functie, dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via info@codrico.com.
Contactperson/source: Bart BischoffPublication date: 2 April 2019
Solliciteer direct
Solliciteer direct